Blacklader; het ultieme werkkleding merk

Als je werkkleding zegt roep je ook al snel Blacklader. Dit is het absolute A merk als je het over werkkleding hebt. Het is een zweeds merk en is al lang op de markt. Blacklader heeft er hard aan gewerkt om deze positie te genereren. Er zijn een aantal factoren die dit merk uniek maakt. Door hun goede strategie hebben ze absoluut een goede positie in de markt. Waar ze zich graag op onderscheiden is kwaliteit. Heel slim in een branche waarin kleding het zwaar krijgt te verduren. Bij werkkleding is goedkoop vaak duurkoop en daar spelen ze handig op in.

Wat maakt Blacklader uniek?

Het onderscheiden in kwaliteit is bij werkkleding makkelijker gezegd dan gedaan. Kleding krijgt het vooral in de bouw zwaar te verduren. Blacklader is absoluut de partij die verder gaat om ultieme kwaliteit te bieden. Dit doen zij door veel in te zetten op innovatie. De afdeling die zich met innovatie bezighoudt is groot bij Blacklader en daarmee nemen ze bewust een risico,  want je weet niet altijd van te voren of een investering zich terugverdient. En als je fors op innovatie inzet dan weet je in ieder geval dat je niet de meest scherp geprijsde in de markt kan zijn. Dit zijn ze ook niet maar de markt herkent Blacklader duidelijk als kwalitatief zeer goed merk. Een aantal innovaties hebben ook een patent en mogen alleen door Blacklader gebruikt worden. Hiermee hebben ze hun voorsprong in de markt gegenereerd. Naast het innovatieve hebben ze ook een duurzaam en MVO karakter. De fabrieken voldoen allemaal aan de hoogste eisen als het om arbeidsomstandigheden gaat. De materialen die zijn gebruiken zijn zoveel mogelijk gerecyclede materialen. De machines die ze gebruiken hebben allemaal een miminale uitstek. Met het duurzame en MVO wat ze inzetten geven ze de identiteit van hun merk extra kracht. Al met al is er een uniek merk Blacklader ontstaan waar de markt niet omheen kan.

Het assortiment van Blacklader

Het assortiment wat ze voeren is vooral gericht op de bouw. Hierin zijn ze sterk vertegenwoordigd. In deze sector hebben ze een zeer breed assortiment. Zo zijn er bij de werkjassen van Blacklader varianten die geschikt zijn bij een stevige vrieskou en werkjassen voor in de zomer. De functionaliteit is het belangrijkste aspect. Het gereedschap wat je nodig hebt is makkelijk mee te nemen en de meeste zakken van de werkbroek zijn voorzien van spijkerzakken. Zo kan je makkelijk spijkers meenemen zonder dat deze irritant in je been gaan prikken.