Een top trainingslocatie voor een top trainer

Heb jij ook net een gloednieuwe training in elkaar gezet en ben je nog op zoek naar een trainingslocatie die net zo goed is als de training zelf? Zoek dan niet verder. De beste trainingslocatie vind je op Onemeeting.com. Ik weet zelf hoe moeilijk het is een trainingslocatie te vinden die gelijk staat aan wat jij te bieden hebt. Het is ook lastig te weten wat je eigenlijk zoekt in een trainingslocatie. Speciaal daarvoor heb ik de dingen op een rijtje gezet. Zo hoef jij niet opnieuw het wiel uit te vinden!

Het budget

Allereerst is het belangrijk dat je kijkt naar jouw budget. De ene trainingslocatie is duurder dan de andere en zo kan je al snel zien welke locaties afvallen. Het heeft namelijk geen zin om naar de meest exclusieve trainingslocatie te kijken als je slechts geld hebt voor een 1 sterrenlocatie. Kijk ook naar hoeveel personen je verwacht. Dan hoef je namelijk niet een onnodig grote locatie af te huren. Allereerst scheelt dat geld, maar ook qua sfeer is het fijn dat je een locatiegrootte hebt die bij je groepsgrootte past.

Jouw bedrijf

Daarnaast moet je kijken naar wat voor stijl jouw bedrijf heeft. Zit je in de zakelijke dienstverlening of richt je je op moeders bijvoorbeeld? Je gaat geen training over hoe je kinderen moet opvoeden geven in een super chique trainingslocatie. Geef je een training over duurzaamheid? Dan kan je het beste op zoek gaan naar een groene locatie. Zo pas je je trainingslocatie aan je bedrijfsstijl, maar ook aan je doelgroep aan!

De bereikbaarheid van de trainingslocatie

Als laatste is het belangrijk dat je kijkt waar je doelgroep vandaan komt. Het is voor veel mensen een drempel om ver te moeten reizen en dan zullen ze opzoek gaan naar een training dichter bij huis/. Kijk dus naar de bereikbaarheid van de trainingslocatie zodat je zo veel mogelijk klanten binnen kan halen. Er zijn nog genoeg mensen die geen auto hebben, dus het is een pré als je locatie dichtbij het openbaar vervoer zit. Zo is je bereik dus groter. Als je veel mensen hebt die met de auto komen, is een locatie in het centrum weer minder goed in verband met de parkeerkosten. Zoek dus naar de gulden middenweg zodat je zoveel mogelijk mensen tevreden kan stellen.

Nu heb je genoeg tips om de juiste trainingslocatie uit te zoeken. Het enige wat je nog moet doen is gedegen onderzoek naar je doelgroep en dan een locatie boeken. Als het goed is heb je je training al in elkaar gezet en ben je ready to go!