Eenvoudig en moeiteloos je handtassen organiseren

Elke vrouw heeft er last van. Wanneer je een nieuwe handtas hebt gekocht, ben je er nog heel netjes mee. Na verloop van tijd wordt de inhoud van je handtassen een chaos. Keer op keer verbaas jij jezelf weer met alle spullen die je tegenkomt in je handtas. Voorkom die ellende! Hier ontdek je hoe ook jij eenvoudig en moeiteloos je handtassen goed kan organiseren. Zo kom je op werk een stuk professioneler over en staat je date versteld van hoe netjes jij bent. Dus wacht niet langer. Pak je handtas bij de hand en volg dit advies om ook goed georganiseerde handtassen te hebben.

Handtassen met vakjes

Voordat je een nieuwe handtas koopt, is het verstandig om te kijken of deze tas vakjes heeft. Handtassen met vakjes zijn namelijk veel beter te organiseren. Hoe meer vakjes, hoe beter georganiseerd jij kan zijn. Het is verstandig om voor jezelf een systeem te bedenken dat je op elke tas kan toepassen. Kies bijvoorbeeld een vaste plek voor je pasjes, je pennen en andere zaken die je altijd in alle handtassen stopt. Heeft niet elke handtas vakjes? Tegenwoordig kun je voor een paar euro een praktische divider kopen. Dat maakt het niet alleen simpeler om je handtas te organiseren. Met zo’n uithaalbare divider kun je ook gemakkelijk de spullen van handtas op handtas overhevelen.

Make-up tasje is onmisbaar

Heb jij meer dan eens allerlei make-up in je handtassen? Koop dan direct een klein make-up tasje waar je voortaan alles in bewaard. Wanneer je make-up achteloos in je handtassen gooit, raak je het niet alleen sneller kwijt. De kans is dan ook groot dat alle handtassen na verloop van tijd een bende worden. Alles zit onder de lippenstift en mascara. Dat is uiteraard zonde van je prachtige handtas. Door een klein make-up tasje te gebruiken, heb je dat probleem niet meer. Bovendien bewaar je dit tasje heel makkelijk in elke handtas. Het is dus niet alleen beter voor het behoud van je tas. De handtas wordt hierdoor tevens beter georganiseerd.

Regelmatig puinruimen

Tot slot wil ik nog het advies geven om regelmatig puin te ruimen. Wanneer jij eenvoudig en moeiteloos je handtassen wil organiseren, hoort puinruimen daar ook bij. Ga maar eens na hoe vaak jij zonder nadenken bonnetjes of papiertjes in je handtas stopt. Die moeten er op een gegeven moment allemaal weer uit. Maak met jezelf de afspraak om minimaal één keer per maand je handtas op z’n kop te kieperen en alle vuilnis weg te gooien. Zo iets simpels als het opruimen van je tas kan het al aanzienlijk makkelijker maken om je handtassen georganiseerd en netjes te houden. Georganiseerd zijn hoeft dus niet moeilijk te zijn!