Met een Stetson kom je goed voor de dag

Een Stetson is zoveel meer dan alleen maar een cowboyhoed. Een Stetson staat voor een bepaalde manier van leven. Leven van het land. Je beschermt je hoofd en je nek tegen de felle zon en met een Stetson op heb je ook eigenlijk geen zonnebril meer nodig. Want door de brede, overhangende rand wordt het zonlicht al uit je ogen gehouden. Daarbij zijn de hoeden van dit merk ook nog eens hartstikke mooi en worden ze ambachtelijk vervaardigd. Maar wist je dat Stetson ook een compleet andere lijn op de markt heeft gebracht? De flat cap. Deze is helemaal van nu. En niemand zal aan je vragen wanneer het countrydansen begint.
Stetson

Met een Stetson flat cap hoor je er helemaal bij

Een flat cap is redelijk nieuw in ons straatbeeld. Waar mannen voorheen een baseballcap droegen, stappen ze nu al meer over naar een flat cap. Deze ziet er meer gekleed uit en past ook prima op een net pak. De flat caps van Stetson zijn een klasse apart. Deze flat caps zijn ontworpen met een enorm goed oog voor detail. En juist hierdoor zijn deze flat caps extra goed draagbaar. Ze zitten comfortabel en zullen na een keer flink zweten niet verkleuren aan de randen. De flat caps van dit merk zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Een Stetson flat cap voor op je pak

Nou ja, voor op je hoofd, boven je pak. Wanneer je attent bent op de details in je kleding, zul je de flat cap van Stetson zeker kunnen waarderen. Je kunt een flat cap kiezen die bijvoorbeeld goed bij de kleur van je schoenen past. Ook in een goede kwaliteit leer. Dat zit niet alleen lekker koel in de zomer, maar ook lekker warm in de winter. Daarbij ziet het er gewoon mooi uit wanneer je ook aandacht besteedt aan je hoofddeksel/ Met zo’n flat cap op kun je best een sollicitatiegesprek in gaan.

Een Stetson flat cap voor in je vrije tijd

Ook in je vrije tijd wil je er goed verzorgd uit zien. Je zorgt ervoor dat je baard goed geschoren of getrimd is en dat je kleding schoon en heel is. Dat is natuurlijk logisch. Maar als je lekker gaat fietsen in de zomer is een Stetson flat cap geen overbodige luxe. Kies dan voor een flat cap van stof. De flat cap zit comfortabel en houdt de zon fijn weg van je hoofd.