Walter Wallet, de pashouder voor orde in je zak

Een handige portemonnee voor al je pasjes? Helemaal geen gezoek meer als je een van je pasjes nodig hebt? Dan is de enige echte Walter Wallet de oplossing voor je probleem. Want met deze pasjeshouders heb je altijd meteen het juiste pasje. De pashouders zijn momenteel vooral bij mannen erg populair en dat is ook wel te begrijpen. Zij zijn over het algemeen wat praktischer dan vrouwen. In deze blog gaat het echter niet over het vinden van je pasjes, maar wel over de voordelen van de Walter Wallet en waar je deze kunt kopen. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan vooral snel verder!

Walter Wallet en geen dikke portemonnee

Ergens is het gek dat de portemonnee van de gemiddelde persoon erg dik is. Het hoeft namelijk niet zo te zijn, want in principe heb je hetzelfde nodig. Toch blijkt dat bij de Walter Wallet een stuk minder past. Wat raar is als je bedenkt dat het gaat om dezelfde hoeveelheid spullen. De hoeveelheid rommel die je er in stopt wordt alleen een stuk minder, want het past er gewoonweg niet meer in. De Walter Wallet helpt je ook om alle bonnetjes en dergelijke die je zonder reden bewaart meteen weg te gooien.

walter wallet

Hoe werkt een Walter Wallet?

De Walter Wallet is wel compleet iets anders dan de ouderwetse portemonnees. Je kunt er een hoop pasjes in kwijt en met de stack-and-slide methode krijg je ze ook makkelijk uit. Er is ruimte voor zeven verschillende pasjes en wat briefgeld. Je kunt elke keer als je een pasje nodig hebt, snel het juiste pasje uit de Walter Wallet halen. En hetzelfde geldt voor je briefgeld! Het enige nadeel is dat je er niet meer dan zeven pasjes in kwijt kunt. Heb je dus meer belangrijke pasjes dan kan het wat onhandig worden.

Zelf een Walter Wallet kopen

Het kan niet anders dan dat je deze handige pashouder nu ook zelf wilt proberen. Je leven zal gewoon een stuk meer geordend voelen. Het kopen van de Walter Wallet doe je door deze te bestellen op de website Brandfield.nl! Op deze website vind je een aantal verschillende modellen van deze handige pashouder én als je deze vandaag hebt besteld wordt het morgen al bezorgd. Is het een cadeautje? De pashouder kan gratis worden ingepakt! Er is eigenlijk geen reden meer over om de pashouder niet te kopen (tenzij je graag bonnetjes bewaart).