De terrastegels kunnen weer vrijgemaakt na de storm!

Gister is in ongeveer heel Nederland een zware storm geweest. Windstoten tot wel 130 kilometer per uur raasden door het land. Terrastegels waaiden nog net niet om je oren, maar de tegels zijn wel behoorlijk vol gegooid met troep van bovenaf. Takken, hekken, hele bomen en zelfs dixi’s konden niet op hun plek blijven staan – ze waren niet bestand tegen de wind.

Terrastegels: een dag later

We zijn nu een dag later en de puin is nog steeds niet opgeruimd. Mensen zijn geschrokken van de wind en zijn gisteren lekker thuis blijven zitten. Wachtend tot de wind zou gaan liggen. Nu die tijd is aangebroken kunnen terrastegels hun wegen weer vrijmaken voor mensen die eroverheen willen lopen.

Waar gebruik je terrastegels voor?

Terrastegels kun je gebruiken om je tuin mee te bestraten, maar ook bijvoorbeeld je huis! Dat klinkt gek, maar tegels kunnen in veel verschillende soorten en maten komen. Ze zijn er dus ook in wat gladdere vorm, zodat ze een mooi geheel vormen in je huis. Stenen tegels hebben een luxe uitstraling, en met vloerverwarming is het helemaal geen gek idee!

Terrastegels in je tuin

Maar om conventioneel te doen, gebruik je terrastegels natuurlijk gewoon in je tuin. Ook in je tuin heeft het namelijk een luxe en opgeruimde uitstraling. Mits de takken van de storm zijn opgeruimd, natuurlijk.

Geheel of gedeeltelijk door je tuin

Je kunt ervoor kiezen om de tegels geheel door je tuin te leggen (of te laten leggen), of gedeeltelijk. Als je het niet door je hele tuin laat leggen, kun je ook wat planten aanleggen. Op die manier creëer je nog meer sfeer dan met alleen tegels. Toch kun je ook door je hele tuin tegels laten leggen, en kiezen voor groen in de vorm van potplanten. Hierbij moet je wel uitkijken dat ze bij een volgende storm niet omkieperen!